Handgereedschappen

Handgereedschappen

27 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Telescopische Scharen
    Telescopische Scharen
  2. Groene Potschep
    Groene Potschep
  3. Takkensnoeischaar
    Takkensnoeischaar
  4. Black + Decker  Snoeider
    Black + Decker Snoeider
  5. Black + Decker Set Tuingereedschap
    Black + Decker Set Tuingereedschap
  6. Black + Decker  Troffel In Staal
    Black + Decker Troffel In Staal
  7. Progarden Verplantschop Antraciet 33x12x7,5cm
    Progarden Verplantschop Antraciet 33x12x7,5cm
  8. Set Tuinzakken 70l/100l/170l
    Set Tuinzakken 70l/100l/170l
  9. Progarden Groene Snoeischaar 20cm
    Progarden Groene Snoeischaar 20cm
  10. Bollenplanter 23 Cm
    Bollenplanter 23 Cm
  11. Plantenspuit 16l
    Plantenspuit 16l
  12. Kruiwagen Galva 85l In Doos
    Kruiwagen Galva 85l In Doos
  13. Opblaasbaar Wiel + As Vr Kruiwagen Zwart
    Opblaasbaar Wiel + As Vr Kruiwagen Zwart
  14. Vol Wiel + As Voor Kruiwagen Geel
    Vol Wiel + As Voor Kruiwagen Geel
  15. Load & Go Zwarte Tuinwagen 95 L
    Load & Go Zwarte Tuinwagen 95 L
  16. Hark Steel Hout 150cm
    Hark Steel Hout 150cm
  17. Bladborstel Met Steel
    Bladborstel Met Steel
  18. Tuintas 270 L
    Tuintas 270 L
  19. Aluminium Snoeischaar
    Aluminium Snoeischaar
  20. 8l Druksproeier
    8l Druksproeier
  21. Tuinklauw
    Tuinklauw
  22. Harkje 31 X 15 Cm
    Harkje 31 X 15 Cm
  23. Heggenschaar 25 Cm
    Heggenschaar 25 Cm
  24. Takkenschaar 60 Cm 20-30 Mm
    Takkenschaar 60 Cm 20-30 Mm
  25. Hark Voor Kinderen 62 Cm
    Hark Voor Kinderen 62 Cm
  26. Houten Bladerhark Tuinierspeelgoed 68 X 19 Cm (1 Van Assortiment)
    Houten Bladerhark Tuinierspeelgoed 68 X 19 Cm (1 Van Assortiment)
  27. Onkruid Tuingereedschap
    Onkruid Tuingereedschap
Handgereedschappen

27 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is essentieel tuingereedschap?

Essentieel tuingereedschap omvat een spade om de grond om te woelen en gaten te graven, een snoeischaar om takken te snoeien, een hark om de grond te egaliseren en puin te verwijderen, een gieter om planten water te geven, een troffel om precies te planten, een schoffel om onkruid te wieden en de grond te beluchten, en tuinhandschoenen om je handen te beschermen. Dit gereedschap is essentieel voor het onderhoud van je tuin en een gezonde plantengroei.

Welk gereedschap moet ik gebruiken om een gat te graven?

Om een gat te graven in je tuin kun je een spade of een tuinschop gebruiken. Deze gereedschappen zijn ontworpen om de aarde te doorboren zodat je bollen, struiken of potplanten kunt planten.

Wat zijn de tuiniertechnieken?

Tuiniertechnieken variëren naargelang de behoeften van je planten en de omstandigheden van je tuin. Enkele veelgebruikte technieken zijn mulchen om de bodem vochtig te houden, schoffelen om onkruid te verwijderen, snoeien om groei en bloei te stimuleren en regelmatig water geven om je planten gezond te houden.

Welk gereedschap gebruiken we het meest bij het tuinieren ?

De meest gebruikte tuingereedschappen zijn een schoffel om onkruid te wieden, een schop om te spitten, een hark om de grond te egaliseren, een snoeischaar om te snoeien, een troffel om te planten, tuinhandschoenen om je handen te beschermen en een plantenspuit om planten water te geven. Elk gereedschap heeft een specifieke functie om het tuinieren te vergemakkelijken en je tuin gezond te houden.

Schoffel

Dit gereedschap wordt gebruikt om onkruid te wieden en de grond rond planten te beluchten. Het verwijdert onkruid terwijl de wortels van gecultiveerde planten gespaard blijven.

Schop

De schop is essentieel om gaten te graven, grond of compost te verplaatsen en de tuin aan te leggen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en maten voor verschillende taken.

Hark

De hark wordt gebruikt om de grond te egaliseren, plantenresten te verwijderen en mulch of compost te verspreiden. Het is ook handig om de grond voor te bereiden voor het zaaien of planten van gewassen.

Snoeischaren

Dit snoeigereedschap is ontworpen voor het snoeien van de takken van bomen, struiken en planten. Er zijn verschillende soorten snoeischaren voor verschillende takgroottes en plantensoorten.

Troffel

Een troffel is een klein tuingereedschap dat wordt gebruikt voor het planten van bollen, potplanten of zaailingen. Hiermee kun je kleine gaten graven met precisie en het maakt het makkelijker om planten te hanteren bij het verplanten.

Tuinhandschoenen

Tuinhandschoenen beschermen handen tegen krassen, insectenbeten en irritatie door contact met aarde en planten. Ze zorgen ook voor een betere grip op gereedschap en beschermen de huid tegen de chemicaliën die bij het tuinieren worden gebruikt.

Sproeier

Dit gereedschap wordt gebruikt om planten nauwkeurig water te geven door water of vloeibare meststof te verspreiden. Het zorgt voor een gelijkmatige dekking van de bladeren en wortels van planten, wat hun groei en gezondheid bevordert.

Elk tuingereedschap heeft zijn eigen specifieke functie en is essentieel voor het onderhouden van een gezonde, bloeiende tuin. Door ze correct te gebruiken, kun je de gezondheid van je planten verbeteren en je tuinervaring aangenamer en efficiënter maken.

Wat is het ideale budget voor tuingereedschap?

Bij Trafic doen we er alles aan om kwaliteitsvol tuingereedschap aan te bieden tegen betaalbare prijzen. Je vindt bij ons complete sets tuingereedschap tegen scherpe prijzen. Met een budget tussen €50 en €150 kun je al het basisgereedschap kopen dat je nodig hebt om je tuin te onderhouden, zonder in te boeten aan kwaliteit. We streven ernaar om tuinieren voor iedereen toegankelijk te maken door goedkoop tuingereedschap aan te bieden.

Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie