Andere

Andere

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Kunstgazon Grastapijt  200 X 300 X 2,8 Cm
    Kunstgazon Grastapijt 200 X 300 X 2,8 Cm
  2. Lucca Terras Tegel Wpc 11st X 30x30cmx2mm Donker Grijs (1m³)
    Lucca Terras Tegel Wpc 11st X 30x30cmx2mm Donker Grijs (1m³)
  3. Lucca Terras Tegel Wpc 11st X 30x30cmx2mm Bruin (1m³)
    Lucca Terras Tegel Wpc 11st X 30x30cmx2mm Bruin (1m³)
  4. Kunstgazon Grastapijt 4 X 1 M
    Kunstgazon Grastapijt 4 X 1 M
  5. Easy Square Tuintegels 9 Tegels 1,5m2
    Easy Square Tuintegels 9 Tegels 1,5m2
  6. Kunstgras Grijs 100x200cm
    Kunstgras Grijs 100x200cm
  7. Weerstand Gras Vt 1,5 Kg
    Weerstand Gras Vt 1,5 Kg
Andere

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Ontdek innovatieve alternatieven voor uw vloeren

Op zoek naar vloeropties die verder gaan dan de conventionele keuzes zoals chips, boomschors en grind? Verken onze categorie "Andere" om innovatieve oplossingen te ontdekken die esthetiek, duurzaamheid en praktisch nut combineren.

Welke opties zijn beschikbaar in deze categorie?

De alternatieven voor vloeren in deze categorie gaan veel verder dan de traditionele keuzes. Ontdek moderne opties met unieke eigenschappen die voldoen aan de uiteenlopende behoeften van buitenruimtes.

Synthetisch gras

Transformeer je buitenruimte in een probleemloze groene oase. Kunstgras biedt een onderhoudsvrije, weerbestendige en groenblijvende oplossing die het hele jaar door een perfect gazon creëert.

WPC tegels

Ontdek de elegantie van WPC (Wood Plastic Composite) tegels. De perfecte combinatie van de schoonheid van hout en de sterkte van kunststof, WPC tegels bieden een duurzaam en aantrekkelijk alternatief voor buitenvloeren.

Waarom kiezen voor alternatieven?

1. Veelzijdigheid: De vloeropties in de categorie "Andere" bieden een uitzonderlijke veelzijdigheid die past bij verschillende stijlen en voorkeuren.

2. Duurzaamheid: De moderne materialen die gebruikt worden, zoals WPC, garanderen een uitzonderlijke duurzaamheid in barre buitenomstandigheden.

3. Esthetiek: Verander de esthetiek van je buitenruimte met innovatieve opties die een eigentijdse en aantrekkelijke toets toevoegen.

Door onze categorie "Andere" te verkennen, opent u de deur naar oneindig veel mogelijkheden om een unieke buitenruimte te creëren die voldoet aan uw specifieke behoeften en tegelijkertijd onze hoge normen voor kwaliteit en stijl respecteert.

Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie