Decor Et Jardin Flora Houten Tuinhuis 298 X 239 Cm

Decor Et Jardin Flora Houten Tuinhuis 298 X 239 Cm

Art.nr. 942670

Tuinhuisje van natuurlijk Scandinavisch wit vurenhout met klasse 3 autoclaafbehandeling, samengesteld uit 28 mm dikke latten met dubbele in elkaar grijpende inkepingen. Het heeft een dubbele deur met ramen van synthetisch glas die het interieur van natuurlijk licht voorzien.
- +

Home delivery (€0)

Details

OPGELET!

Om dit product te leveren moet een vrachtwagen toegang hebben tot je oprit. De levering wordt uitgevoerd in je straat en moet daarvoor dus worden vrijgemaakt.

Indien er obstakels zijn, kan de levering NIET doorgaan.

TUINHUIS FLORA 28 MM T2 3/3 SF/DPV-SPL TM

Tuinhuisje van natuurlijk Scandinavisch wit vurenhout met klasse 3 autoclaafbehandeling, samengesteld uit 28 mm dikke latten met dubbele in elkaar grijpende inkepingen. Het heeft een dubbele deur met ramen van synthetisch glas die het interieur van natuurlijk licht voorzien. Dit model is ideaal als tuinhuisje voor het opbergen van uw gereedschap en gebruiksvoorwerpen voor de tuin, het zwembad of doe-het-zelf. Bovendien is het voldoende om volumineus meubilair of sportuitrusting zoals loopbanden, surf/paddle boards of kleine rafts en kajaks op te bergen. Een zelfdragende vloer is als optie verkrijgbaar en hoewel de loods direct op elk stuk grond kan worden geplaatst, is het raadzaam de loods op een stabiele en droge plaats te zetten om eventueel vocht te voorkomen. Onderhoud: vóór de montage een beschermende behandeling met fungicide en insecticide toepassen. Na montage, breng een anti-UV glazuur aan. Het latere onderhoud zal afhangen van de kwaliteit van de gebruikte producten en de blootstelling van het afdak. De beits moet om de 2 à 3 jaar worden aangebracht.

Karakteristieken
Meer informatie
Trafic Referentie 942670
Merk Decor Et Jardin Sa
Materiaal Vurenhout
Breedte 298 cm
Dikte 28 mm
Diepte 298 cm
Hoogte 239 cm
Daktype Zadeldak
Constructietype Planken - Ineengrijpend
Wanddikte 28 cm

Onze 4 beloftes:

  • Laat je verwennen
  • met een indrukwekkende selectie, exclusieve aanbiedingen en collecties
  • Vertrouwen
  • naar geteste en gevalideerde kwaliteit
  • Genieten
  • gegarandeerd de beste prijzen op de markt
  • Leven
  • een warme en prettige ervaring
Decor Et Jardin Flora Houten Tuinhuis 298 X 239 Cm
Decor Et Jardin Flora Houten Tuinhuis 298 X 239 Cm
- +
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie