Pictionnary Air Fr

Pictionnary Air Fr

Art.nr. 764123

Pictionary is terug! Teken in de lucht wat de anderen moeten raden.
- +

Gratis ophalen in de winkel

Home delivery (€5.99)

Details

Ontdek Pictionary Air, een waanzinnige versie van het beroemde familietekenspel! Teken in de lucht en zie jouw werk op het scherm verschijnen in deze hilarische versie van het klassieke tekenspelletje. Download de Pictionary Air app op je smartphone of tablet om een spelletje te starten. Richt de ingebouwde camera op de tekenaar om hem of haar en hun tekening op het scherm van je apparaat te laten verschijnen.

Voor nog meer plezier projecteer je de tekeningen vanaf je apparaat op je tv met Apple TV, Chromecast of een andere dergelijke media gateway. Compatibele media gateway vereist. Controleer de compatibiliteit van jouw apparaat op de helppagina van Pictionary Air (www.pictionary.com/support).

Pak een hintkaart, de Pictionary Air pen en maak je klaar om te tekenen! Jouw team moet het woord op de kaart raden terwijl jij het in de lucht tekent. Opdat de Pictionary Air app (beschikbaar op iOS en Android toestellen) al jouw bewegingen kan volgen, moet je ervoor zorgen dat je altijd het verlichte uiteinde van de Pictionary Air pen op de camera van het toestel richt. De app houdt jouw scores bij, zodat je optimaal van het spel kunt genieten. INTERACT MET JE TEKENING: Interageer met je tekening alsof het een mime is om je teamgenoten te helpen het geheime woord te raden. Als je bijvoorbeeld een ballon tekent, houd hem dan vast aan het touwtje! Als je een hoed tekent, plaats hem dan zo dat hij op je hoofd staat! MEER TIJD NODIG? Met de Pictionary Air app kun je de lengte van een ronde en het aantal rondes aanpassen om beginners of kinderen meer tijd te geven. In de selfie modus kun je tekenen zonder tijdslimiet of aantal rondes, voor oefening of solo plezier! KEEP MEMORIES: Of je nu tekent, raadt of kijkt, de resultaten zijn hilarisch! Sla je prestaties op in de app en vind ze op elk moment terug om de hoogtepunten van je spel opnieuw te beleven of te delen met vrienden! BEVAT: Bevat een Pictionary Air pen, 112 dubbelzijdige indexkaarten, kaartschoen en spelregels. Eén "AA" alkaline batterij inbegrepen. Dit familiespel is een geweldige aanvulling op elk feest of spelavond. Het kan gespeeld worden vanaf 8 jaar. Kleuren en decoraties kunnen variëren.

Karakteristieken
Meer informatie
Trafic Referentie 764123
Minimum aantal spelers 2 spelers

Onze 4 beloftes:

  • Laat je verwennen
  • met een indrukwekkende selectie, exclusieve aanbiedingen en collecties
  • Vertrouwen
  • naar geteste en gevalideerde kwaliteit
  • Genieten
  • gegarandeerd de beste prijzen op de markt
  • Leven
  • een warme en prettige ervaring
Pictionnary Air Fr
Pictionnary Air Fr
- +
Bezig met laden...
Betaal veilig en snel met via Mollie